Bouwen op het water
Bouwen op het water
Wij hebben zeer ruime ervaring opgebouwd op het gebied van het bouwen op het water. Zowel nationaal als internationaal. Als één van de pioniers in Nederland hebben wij ons gespecialiseerd in alle facetten van wat bouwen op het water inhoudt. Van product en concept ontwikkeling van drijflichamen, tot aan het compleet engineeren van drijvende woningen en eilanden.
Engineering
Engineering
Door de jarenlange opgebouwde ervaring in ingenieursdiensten in de infra, woning- en utiliteitsbouw, hebben wij vele succesvolle projecten mogen uitvoeren en afronden. Naast de traditionele projecten staan wij bekend om innovatieve ideeën, die herhaaldelijk in uitvoering worden gebracht. Onze engineering projecten in de infra voeren wij uit via ons ingenieursbedrijf Bartels & Vedder + Nagel Infra
Productontwikkeling
Productontwikkeling
Soms vragen ontwerp uitgangspunten of unieke situaties voor een out-of-the-box oplossing. Als traditionele producten niet de gewenste oplossing voor een technisch probleem zijn, dan engineeren wij samen met u nieuwe producten die dat wel kunnen. Onze eigen ontwikkelde producten worden inmiddels in diverse projecten toegepast.
3D BIM
3D BIM
Door de nieuwste technieken te gebruiken zijn wij in staat intelligente en geïntegreerde 3D modellen (BIM) te creëren. Uit deze 3D BIM-modellen kunnen onder andere de constructieve en bouwkundige tekeningen, uittrekstaten en knelpuntenrapportages vervaardigd worden en dat op elk gewenst detailniveau en status binnen uw project. Ons team bestaat uit professionals die al vele jaren ervaring hebben in het toepassen van BIM.

Bel ons
Jelle Vedder:
+31 (0) 6 422 398 53
ADRES
Neerduist 5e
3751 LX  Bunschoten-Spakenburg