Vacature | constructeur

Home / Vacature | constructeur

constructeur (m/v)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die onze passie deelt voor complexe constructieve vraagstukken op het gebied van utiliteits-, (water)woning- en infrabouw. Wij houden ons bezig met uitdagende projecten in het binnen- en buitenland, en met projecten die zowel op het land als op het water worden gebouwd.

Wij bieden een informele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om initiatief te tonen en jezelf verder te ontwikkelen.  Wij zijn een interdisciplinair ingenieursbureau, gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor de bouw, industrie en offshore. Wij ontwerpen en engineeren niet alleen oplossingen, wij creëren als nodig ook nieuwe producten om een geschikte oplossing voor uitdagende vraagstukken te realiseren. Door onze groei in projecten zijn wij op zoek naar een senior constructeur die zich goed kan vinden in bovenstaande beschrijving en die zich heel graag willen toevoegen aan ons team!

Wat houdt jouw functie in?
Als constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van de constructieve opzet, de constructie berekeningen en de controle van de constructieve aspecten conform de geldende voorschriften.

Verder geeft je zowel intern als extern adviezen over de constructieve mogelijkheden, oplossingen en aspecten. Als nodig ben jij in direct contact met de opdrachtgever. Je beschikt over de capaciteit en inzicht om voor de opdrachtgever de beste constructie binnen de gestelde kaders uit te werken. Je hebt ruime ervaring met het engineeren in beton- en staalconstructies, zowel boven als ondergronds, en daarbij ook met het engineeren van wapening.

Wij zijn op zoek naar een constructeur met de volgende eigenschappen:
• Een afgeronde WO- of HBO opleiding (civiel, constructief);
• Een relevante werkervaring;
• Kennis van het bouwproces en de regelgeving;
• Mogelijkheid tot toepassen eigen rekentools;
• Ervaring met softwarepakketten (Scia, Matrix,etc );
• Klantgericht en oplossingsgericht werken;
• Een pragmatische en resultaatgerichte aanpak;
• Een zelfstandige en projectmatige werkwijze;

Wat bieden wij?
Een professioneel, multi-gedisciplineerd, gemotiveerd en vooral enthousiast team om mee samen te werken. Ruimte voor innovatie, eigen invulling en oplossingen.  Een passend salaris behorende bij de ervaring en vaardigheden.

Interesse?
Stuur ons een email met jouw sollicitatie of neem contact op als je meer of aanvullende informatie wilt.

Bel ons
Jelle Vedder:
+31 (0) 6 422 398 53